SNOEP

Een paradijs voor de snoepliefhebber

Iedereen die houdt van een ruime keuze aan kwaliteitssnoep en confiserie kan bij ’t Snoeppaleisje in Berendrecht terecht. 

Trakteer met snoep

Uw zoon of dochter is jarig en wil graag een traktatie uitdelen in de klas? U wil graag een lekker én origineel aandenken aan zijn of haar communie? U gaat trouwen en wil de allerkleinsten trakteren op iets zoets? Op basis van uw budget stellen we samen een snoepattentie samen. Snoepzakjes met of zonder accessoire, snoepsatés, een puntzak, ... De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil u graag koekjes of chocolade gebruiken in plaats van snoep? Geen probleem. Ook dat bieden we met plezier aan.

Overzicht: traktaties voor de klas

Snoeptaart: een originele formule

Dankzij onze jarenlange ervaring behoren onze huisgemaakte snoeptaarten intussen tot onze specialiteiten. Met onze snoeptaarten heeft u gegarandeerd succes op uw volgende feestje. Heeft u voor uw feestje een bepaald thema of een bepaalde stijl uitgekozen? Wij maken een snoeptaart op maat en houden rekening met uw voorkeur wat betreft de grootte, de vorm, de kleuren en de soorten snoep.

Voorbeelden snoeptaarten: overzicht snoeptaarten

Bestellingen en contact

Graag willen we vragen om bestellingen van attenties en snoeptaarten minstens een week op voorhand door te geven zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw bestelling tijdig klaar is. Heeft u een dringende vraag of opmerking? Contacteer ons gerust!