Geschenkmanden voor elke gelegenheid

U bent uitgenodigd voor een verjaardag, pensioen of huwelijk en u wil het feestbeest verrassen met een attentie. Als bedrijfsleider wil u graag uw medewerkers in de bloemetjes zetten, maar u weet niet goed hoe. Bij                 ’t Snoeppaleisje kunt u uw geschenkmand volledig zelf samenstellen volgens uw budget, of u kunt kiezen voor een voorgevulde mand die klaarstaat in onze winkel. 

Op maat

De persoon die u wil verrassen is dol op chocolade en pralines? Liever koekjes? Iemand met suikerziekte? Geen probleem. Wij hebben een erg ruim aanbod zodat u hoe dan ook vindt wat u zoekt. Bent u toch niet zeker dat we aanbieden wat u zoekt? Laat ons gerust iets weten, dan checken we onze voorraad of contacteren we onze leveranciers. 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of u nu een geschenkmand wil voor een unieke gelegenheid of voor een themafeest… Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Hierbij alvast een greep uit de producten die u kunt toevoegen aan de mand:

  • ontbijtmand (confituur, koffie, peperkoek, thee, ...)
  • aperitiefmand (wijn, cava, hapjes, ...)
  • mand met advokaat 

Opgelet: gezien de delicate inhoud kunnen geschenkmanden enkel afgehaald worden. 

Contact

Heeft u vragen? Bent u op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje op onze fotopagina of kom gerust eens langs in de winkel. U mag ons uiteraard ook steeds contacteren, wij proberen u zo snel mogelijk te woord te staan!