Ballonnen & feestartikelen

Ballonnen in alle formaten en kleuren

Of u nu een verjaardagsfeest organiseert, een communie, een babyborrel of een huwelijk… Rond een thema werken is altijd leuk. Schakel ons in om uw feest op een leuke manier aan te kleden en samen zorgen we ervoor dat uw gasten zich het feest nog jaren herinneren. Maak ieder feest in omgeving Berendrecht compleet dankzij onze sfeervolle ballonnen! 

Aanbod

In ons gamma vindt u:

  • Gewone latex ballonnen
  • Folieballonnen
  • Bubble ballonnen
  • Geschenkballonnen of zogenaamde stufferballonnen om te vullen met confetti, geld of andere geschenken 

De ballonnen kunnen gevuld worden met helium of in een mooie constructie gebouwd worden, zoals pilaren.  Neem een kijkje op onze fotopagina voor enkele van onze recente realisaties. 

Totaalconcept

’t Snoeppaleisje heeft alles in huis om van uw feest een geslaagd themafeest te maken. Zo vindt u bij ons leuke attenties om uw gasten na afloop te bedanken of om uw tafel aan te kleden. Voor een babyborrel is er doopsuiker, voor een communie hebben we leuke accessoires als aandenken. 

Best bestelt u uw artikels op voorhand. Alleen dan kunnen we u een ruime keuze garanderen. Heeft u toch nog een last-minute vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren, dan kijken we hoe we u verder kunnen helpen.