Pralines & chocolade

België: het mekka van de chocolade

Wie smelt er niet voor een verse truffel, een heerlijke praline of een Belgische zeevrucht? Als Belg mogen we terecht fier zijn op onze chocolade. ’t Snoeppaleisje werkt enkel samen met de beste leveranciers. Zo kunnen we u een ruime keuze kwaliteitsvolle Belgische chocolade en pralines aanbieden. 

Ambachtelijke chocolade en pralines

Voor onze chocolade en pralines werken we samen met de beste chocolatiers uit de Kempen. Deze chocolatiers staan garant voor een superieure kwaliteit. Naast chocolade, dessertkoekjes en pralines bieden we ook een gamma suikervrije pralines aan.

Een greep uit ons assortiment chocolade:

  • Zeevruchten
  • Truffels
  • Melocakes
  • Studentenhaver
  • ... 

Elk seizoen is chocoladeseizoen!

Hoewel we het hele jaar door een heerlijk assortiment aan chocolade, snoep en koekjes aanbieden, mag het tijdens bepaalde periodes van het jaar nog wat meer zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor geschenkmanden en attenties voor moeder- en vaderdag, voor chocolade eieren met Pasen en voor chocolade figuren met Sinterklaas. Wil u als bedrijf uw werknemers bedanken met een Paas- of Sinterklaasattentie? Contacteer ons voor het samenstellen van een attentie die afgesteld is op uw budget! 

Valentijn assortiment: valentijn 2023

Contact

Kom langs in onze winkel of contacteer ons voor meer informatie. Wij staan u met plezier te woord.