NEEM CONTACT OP

  • Ma - do - Zo
    Gesloten

  • Di -woe - vrij -za
    09u00 - 17u00

Sprinkastelen

Jump for joy

Herinnert u zich nog dat nostalgische moment waarop u uw schoenen niet snel genoeg kon uittrekken om vervolgens urenlang op dat gigantische springkasteel te vertoeven? Dat heerlijke moment blazen wij met plezier nieuw leven in, ditmaal om uw kinderen en/of gasten mee te kunnen laten genieten. 

Onze springkastelen en luchtkussens zijn steeds van de beste kwaliteit. Geen sprong is te hoog, geen kind te enthousiast voor onze materialen. Op de springkastelen van ‘t Snoeppaleisje springt u gegarandeerd het hoogst! 

Praktisch

Wie bij ons een springkasteel huurt, is zeker van een degelijke kwaliteit en een goede service. Op de dag van het feest komen wij het springkasteel van uw keuze gratis leveren. Na het feest halen we het ook weer op. Zo kunt u zich volop concentreren op het belangrijkste: feesten!

Is het slecht weer? Geen nood. Wij bieden u een “slecht weer garantie”. U krijgt uw voorschot volledig terugbetaald indien u tot 48u op voorhand annuleert. 

Modellen

U hebt de keuze uit drie springkastelen:

  • Voetbaltempel
  • Rode ridderburcht
  • Leuke paardenstal

Alle springkastelen worden door ons geleverd en weer opgehaald. 

Contact

Wil u graag meer info over de mogelijkheden en de prijzen? Contacteer ons dan vrijblijvend. Wij geven u graag alle info.

Aanbod