Shop navigation

Speciale thema's

U houdt van pralines of een lekker koekje? U bent op zoek naar een ruime keuze en kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Kom dan zeker eens kijken naar onze ambachtelijke pralines en koekjes regio Berendrecht van het merk Verleye. U vindt ze in onze winkel of op de webshop.

Bestellingen op maat

Ontdek onze vrolijk, gevulde paaseitjes en andere figuren om van Pasen een echt festijn te maken. Of wil u iets speciaal om papa en mama op vaderdag en moederdag in de bloemetjes te zetten? Dan hebben wij ook een ruim aanbod aan pralines en koekjes die hem en haar zeker en vast zullen bekoren!

Communie in het vooruitzicht? Hebt u een feestje gepland? Dan stellen we met plezier een assortiment samen van koekjes en pralines, die we daarna mooi presenteren op een etagère. Ook voor geschenkmanden of andere attenties kunt u bij ons terecht. Of het nu snoep, chocolade, koekjes of suikerbonen zijn, wij zorgen voor een uniek stuk dat zeker in de smaak zal vallen!

Voor bedrijven stellen we graag een pakket op maat samen, op basis van uw budget. Kerst, Pasen of Sinterklaas: voor elke gelegenheid zorgen we voor een gepast geschenk.

Contact opnemen

Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Op onze fotopagina vindt u alvast heel wat inspiratie!


Back to Top