Shop navigation

Snoep

Ruim aanbod snoep en confiserie

’t Snoeppaleisje in Berendrecht: een paradijs voor de snoepliefhebber. Voor jong en oud, groot en klein. Kortom, voor iedereen die houdt van een ruime keuze aan kwaliteitssnoep en confiserie.

Trakteer met snoep

Uw zoon of dochter is jarig en wil graag een traktatie uitdelen in de klas? U wil graag een lekker én origineel aandenken aan zijn of haar communie? U gaat trouwen en wil de allerkleinsten trakteren op iets zoets? Op basis van uw budget stellen we samen een snoepattentie samen. Snoepzakjes met of zonder accessoire, snoepsatés, een puntzak, ... De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil u graag koekjes of chocolade gebruiken in plaats van snoep regio Berendrecht? Geen probleem. Ook daar bieden we een ruime keuze.

Snoeptaart: een originele formule

Met de snoeptaart hebt u gegarandeerd succes op uw volgende feestje. Laat ons weten in welk thema u wil werken en wij maken een snoeptaart op maat. U bepaalt de grootte, de vorm, de kleuren, de soorten snoep, ... U vraagt, wij maken. Op onze fotopagina vindt u enkele voorbeelden ter inspiratie!

Bestellingen en contact

Mogen wij u vragen om uw bestellingen van zowel de attenties als de snoeptaarten een week op voorhand door te geven? Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelling tijdig klaar is. Hebt u toch een dringende vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren, dan kijken we wat we voor u kunnen doen.


Back to Top