Shop navigation

Originele geschenkmanden

Geschenkmanden voor elke gelegenheid

U bent uitgenodigd voor een verjaardag, pensioen of huwelijk. En u wil het feestbeest verrassen met een attentie, maar weet niet wat gekocht. Als bedrijfsleider wil u graag uw medewerkers in de bloemetjes zetten, maar u hebt geen inspiratie. Kies dan voor een originele geschenkmand regio Berendrecht van ’t Snoeppaleisje en uw geschenk valt zeker in de smaak!

Op maat

U kan uw geschenkmand volledig zelf samenstellen volgens uw budget of u kan kiezen voor de reeds voorgevulde manden die wij hebben klaarstaan in de winkel. De persoon die u wil verrassen is dol op chocolade en pralines? Of krijgt ze liever koekjes? Iemand met suikerziekte? Geen probleem. Wij hebben een erg ruim aanbod zodat iedereen vindt wat hij zoekt. Vindt u toch iets niet terug ? Laat ons dit gerust weten, dan kijken we samen met onze leveranciers of we u kunnen helpen met een alternatief.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of u nu een geschenkmand wil voor een unieke gelegenheid zoals pensioen of communie, in een bepaald thema zoals voetbal of prinsessen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Hierbij alvast een greep uit de producten die u kan toevoegen aan de mand:

  • ontbijtmand (konfituur, koffie, peperkoek, thee, ...)
  • aperitiefmand (wijn, cava, hapjes, ...)
  • mand met advokaat

Opgelet: gezien de delicate inhoud kunnen geschenkmanden enkel afgehaald worden.

Contact opnemen

Hebt u nog vragen? Op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje op onze fotopagina of kom eens langs in de winkel. U mag ons uiteraard ook steeds contacteren!


Back to Top