Shop navigation

Doopsuiker

Bent u op zoek naar een ruime keuze doopsuiker, bruidsuiker en suikerbonen? Met daarbovenop een persoonlijke service en professioneel advies? Kom dan zeker eens langs bij ’t Snoeppaleisje. Als het gaat over doopsuiker in Berendrecht, vindt u bij ons alles wat u zoekt.

Persoonlijke service en ruim aanbod

Of u nu alles zelf wil voorbereiden of u besteedt dit werkje liever uit, wij helpen u graag bij het samenstellen van uw doopsuiker of bruidsuiker. U vindt bij ons een ruim aanbod aan suikerbonen, in alle kleuren en vormen, verpakkingen en decoratie. U noemt het, wij hebben het. Vindt u toch niet wat u zoekt? Neem dan een kijkje in onze catalogussen. Dan bestellen wij de producten van uw keuze. Alles is mogelijk!

Zoveel meer dan suikerbonen

Naast suikerbonen vindt u in onze winkel ook een ruim assortiment snoep, chocolade en ambachtelijke koekjes. Wil u graag een leuk aandenken voor de kleintjes bij een geboorte of huwelijk, dan kunt u ook hier uw keuze maken.

Bij ’t Snoeppaleisje staat onze klant centraal. Wij doen dan ook veel meer dan enkel uw doopsuiker leveren:

  • Indien u dit wenst, personaliseren wij alles met de naam.
  • U kan bij ons ook presentatiemateriaal huren. Vanaf een aankoopbedrag van 150 € krijgt u dit bovendien gratis gedurende 1 maand!
  • Als u uw doopsuiker door ons laat maken, leveren we gratis in het Jan Palfijn ziekenhuis in Merksem en het AZ Klina in Brasschaat.
  • Wij werken samen met een drukker voor uw geboortekaartjes. Zo kan u alles samen bestellen en bespaart u heel wat heen en weer geloop.

Contact opnemen

Hebt u nog vragen i.v.m. doopsuiker, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of breng een bezoekje aan onze winkel of webshop!


Back to Top