Shop navigation

Chocolade

Ambachtelijke chocolade en pralines

Wie smelt er niet voor een verse truffel, een heerlijke praline of een Belgische zeevrucht? Als Belg mogen we terecht fier zijn op onze chocolade. ’t Snoeppaleisje werkt enkel samen met de beste leveranciers. Zo kunnen we u een ruime keuze kwaliteitsvolle Belgische chocolade regio Berendrecht en pralines aanbieden.

Ambachtelijke chocolade en pralines

Voor onze chocolade en pralines werken we samen met Chocolaterie Verleye en Meynendonckx. Deze chocolatiers staan garant voor de beste kwaliteit. Naast een ruime keuze chocolade, dessertkoekjes en pralines bieden ze ook een gamma suikervrije pralines.

Een greep uit ons assortiment chocolade:

  • Zeevruchten
  • Truffels
  • Melocakes
  • Studentenhaver
  • ...

Chocolade voor elk seizoen

Het hele jaar door biedt ’t Snoeppaleisje u een ruim assortiment aan chocolade, snoep en koekjes. In bepaalde seizoenen steken we nog een extra tandje bij. Zo kunt u bij ons terecht voor geschenkmanden en attenties voor moeder- en vaderdag, chocolade-eieren met Pasen en chocoladefiguren met Sinterklaas. Elk seizoen is chocoladeseizoen!

Wil u als bedrijf uw werknemers bedanken met een Paas- of Sinterklaasattentie? Wij stellen graag een attentie samen op maat van uw budget.

Contact opnemen

Neem gerust een kijkje op onze webshop of kom langs in onze winkel. Voor vragen kunt u ons ook steeds contacteren. Wij helpen u met veel plezier verder.


Back to Top