Shop navigation

Ballonnen

Ballonnen in alle formaten en kleuren

Of u nu een verjaardagsfeest organiseert, een communie, een babyborrel of een huwelijk. Rond een thema werken is altijd leuk. En de gasten herinneren zich het feest nog jaren! Ballonnen zijn een leuke manier om uw feest aan te kleden. Bij ’t Snoeppaleisje in Berendrecht vindt u een ballon voor elke gelegenheid.

Aanbod

In ons gamma vindt u:

  • gewone latex ballonnen
  • folie ballonnen
  • bubble ballonnen
  • geschenkballonnen of zogenaamde stufferballonnen, om te vullen met confetti, geld of andere geschenken

De ballonnen regio Berendrecht kunnen gevuld worden met helium of in een mooie constructie gebouwd worden, zoals pilaren of bogen. De constructies worden ter plaatse geleverd en gemonteerd. Neem zeker een kijkje op onze fotopagina voor enkele realisaties!

Totaalconcept

’t Snoeppaleisje heeft alles in huis om van uw feest een geslaagd themafeest te maken. Zo vindt u bij ons leuke attenties om uw gasten na afloop te bedanken of om uw tafel aan te kleden. Voor een babyborrel is er doopsuiker, voor een communie leuke accessoires als aandenken. Zijn er kinderen uitgenodigd? Dan kan u hen vast plezieren met een springkasteel!

Een gouden raad: bestel ruim op voorhand. Alleen dan kunnen we u de ruimste keuze garanderen. Hebt u toch nog een last-minute vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren, dan kijken we hoe we u verder kunnen helpen.


Back to Top